Aanbieding:

Momenteel hebben wij nog geen aanbieding op de website staan, houd onze site in de gaten voor leuke kortingen.
Uw vloer is het visitekaartje van uw woning, na verloop van tijd word uw vloer vuil en door dwijlen van de vloer ontstaat er na verloop van tijd een zeepfilm op uw vloer waardoor deze een doffe uitstraling krijgt. Door middel van de juiste producten en apparatuur krijgen wij uw vloer weer in top conditie.


Tapijtreiniging

Wij kunnen uw tapijt op 2 manieren reinigen
  - Sproei extractie (onder druk water in tapijt spuiten en direct weer 
    opzuigen) het dieper liggende vuil word verwijderd uit het tapijt.
 
  - Bonneth reiniging ( wij sprayen het tapijt in met reinigingsmiddel en
    water en hierna met een machine draaien we de vlekken uit het tapijt,
    deze methode is het meeste geschikt voor lichte vervuiling en tapijt
    waar direct weer op gelopen moet worden)

Linoleum
Wij kunnen uw linoleum vloer reinigen en daarna eventueel voorzien van nieuwe waslagen. Hierdoor wordt de vloer verzegeld en kan vuil en vocht niet in de vloer trekken. Na verloop van tijd worden de waslagen doffer, deze kunnen we middels een spraymethode weer ophalen zodat de poriën gesloten worden en de glans weer terug keert.

Natuursteen polijsten
Ook uw natuurstenen vloer zoals marmer, travetin graniet kunnen wij reinigen en polijsten. Hierdoor word de vloer d.m.v. diamant licht geslepen waardoor de vloer weer glad en glanzend wordt.

Natuursteen Kristaliseren
Uw natuurstenen vloer kan na polijsten gekristaliseerd worden, d.m.v. kristalisatie poeder en een eenschijfsmachine word er een chemische reactie gecreërd met het kalk in de bovenlaag van de vloer en het poeder. Het resultaat is een sterke en glansrijke vloer.

Indien uw vloer niet benoemd is kunt u contact met ons opnemen wij kunnen bijna elke vloer reinigen/behandelen, ook die van u.