Diensten overzicht

Algemene voorwaarden

Referenties

Fotoalbum

Blog

Vacatures

Contact

Schoonmaak/huishoudelijke hulp

Indien u een drukke baan hebt of moeilijk ter been bent kunnen wij voor u de schoonmaak uit handen nemen. Wij spreken met u een frequentie en tijdstip af hoevaak en wanneer u uw woning gepoetst wilt hebben waarna wij netjes op de afgesproken tijd uw woning komen poetsen. Bij ons hoeft u niet voor de materialen te zorgen, dit doen wij voor u wij hebben onze eigen producten en materialen bij.

Oplevering/grote schoonmaak

U kent dat wel, het huisje verbouwd of een nieuwe badkamer laten plaatsen, maar als de vakman klaar is moet alles weer een keer goed schoongemaakt worden, bogaart service & cleaning kan dit van u overnemen, of het nu gaat om één ruimte in huis of een gehele woning niets is bij ons te gek.

Sanitaire ruimte

Als uw douche of toiletruimte niet meer schoon te krijgen is door kalkaanslag kunnen wij dit voor u geheel ontkalken/reinigen. Met onze speciale producten en apparatuur kunnen wij dit in een handomdraai voor u weer op en top krijgen.

Meubelreiniging

Door stof en kleding worden uw zitmeubelen vuil, met stofzuigen haalt u alleen het oppervlakkige losse vuil weg, met onze speciale apparatuur zijn wij in staat ook het diepliggende vuil te verwijderen.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.
Aanbieding:

Momenteel hebben wij nog geen aanbieding op de website staan, houd onze site in de gaten voor leuke kortingen.