Buitenglasbewassing

Door weersinvloeden worden de ramen en kozijnen van uw woning vuil, als deze niet regelmatig gereinigd worden kan het gebeuren dat uw kozijn en ramen beschadigd raken en dat brengt natuurlijk hoge kosten met zich mee.

Het wassen van de ramen en kozijnen is voor veel mensen een tijdrovende vervelende klus, niet voor Bogaart Service wij zijn gespecialiseerd in het wassen van particuliere ramen en kozijnen en zorgen er voor dat als wij geweest zijn dat uw ramen en kozijnen weer als nieuw zijn en schitteren in de zon.

Handwerk

Glazenwasser is een oud beroep in Nederland, wij werken nog op de manier van “toen”. Wij wassen uw ramen en kozijnen handmatig dus geen lange stelen met zuiver water etc, wij komen gewoon op de ladder met emmer en spons. Dit garandeert dat uw ramen en kozijnen schoon zijn en dat er geen enkel plekje overgeslagen word, doordat wij met de neus op het werk staan en niet vanaf de begane grond aan het werk zijn.

Interieur glasbewassing

Ook aan de binnenzijde van uw woning worden de ramen vuil. Dit komt door diverse factoren, Bogaart Service wast ook de binnenzijde van de ramen van uw woning, ook hoort hier standaard het kozijnwerk bij en de vensterbank nemen wij netjes af, eventueel lekwater op de vloer word door ons ook direct verwijderd. Zodat u onbezorgd kunt genieten van een schoon en fris uitzicht.

Aanbieding:

Momenteel hebben wij nog geen aanbieding op de website staan, houd onze site in de gaten voor leuke kortingen.