Tapijtreiniging Roermond

Bogaart Service & Cleaning Tapijtreiniging roermond maakt uw tapijt of vloerbedekking in een handomdraai weer als nieuw. Door de juiste kennis en machines toe te passen zorgen wij ervoor dat uw vloerbedekking of vloerkleed weer schoon en fris is als wij klaar zijn.

Tapijtreiniging Roermond

Bogaart Service & Cleaning tapijtreiniging roermond kan uw tapijt of vloerkleed op 2 manieren reinigen,

oppervlakkige tapijt reiniging,

bij oppervlakkige tapijt reiniging sprayen wij uw vloerkleed in met reinigingsmiddel waarna wij deze door middel van een eenschijfsmachine en speciale tapijt pad reinigen, deze methode is minder intensief en reinigt het bovenste gedeelte van uw tapijt.

diepe tapijt reiniging,

bij diepe tapijt reiniging behandelen wij uw tapijt zeer intensief, middels een sproei extractie machine word er onder druk water en reinigingsmiddel in uw tapijt gespoten waarna het water direct opgezogen word, deze methode van tapijt reiniging is zeer intensief en heeft een langere droogtijd dan het oppervlakkig reinigen van tapijt en vloerkleden.

Tapijtreiniging Roermond

Indien u geinteresseerd bent in tapijtreiniging kunt u contact met ons opnemen. Voor onze andere diensten kunt u eens rondkijken op onze website.